2 tsk tørgær
1 tsk sukker
0.8 dl varmt vand
210 g hvedemel
25 g smør
1 æg letpisket
Fyld:
30 g smør
2 spsk brun farin
3 store bananer
2 spsk mørke chokoladeknapper
2 spsk nødder
*
Bland gær, sukker og vand i en lille skål.
Stil den væk i 10 min til den skummer.
Si hvedemel i en stor skål, kom gærblanding, smør og æg i.
Bland det sammen med en paletkniv til en blød dej.
Kom den ud på bord og ælt i ca. 5 minutter.
Kom den i en skål og stil den lunt til hævning i ca. en time.
Tænd for ovnen 210ºC.
Pensl en 30 cm. form med smeltet smør.
Ælt dejen let igennem, rul den ud og læg den i formen.
Fyld: Bland smør og sukker på en pande, rør til smørret er smeltet og sukker opløst.
Bred det ud på pizzabunden.
Skær bananer i skiver anret dem på bunden.
Strø chokoladeknapper og nødder på.
Bag den i ca. 25 minutter til dejen er gylden