Logo

Pizza med banan og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne pizza er nok mere en dessert end et egentlig måltid, men den smager ikke desto mindre super lækkert. prøv den for eksempel til en børnefødselsdag. Nødderne kan eventuelt undlades.

 

2 tsk tørgær
1 tsk sukker
0.8 dl varmt vand
210 g hvedemel
25 g smør
1 æg letpisket
 
Fyld:
30 g smør
2 spsk brun farin
3 store bananer
2 spsk mørke chokoladeknapper
2 spsk nødder

*
 
Bland gær, sukker og vand i en lille skål.
Stil den væk i 10 min til den skummer.
Si hvedemel i en stor skål, kom gærblanding, smør og æg i.
Bland det sammen med en paletkniv til en blød dej.
Kom den ud på bord og ælt i ca. 5 minutter.
Kom den i en skål og stil den lunt til hævning i ca. en time.
Tænd for ovnen 210ºC.
Pensl en 30 cm. form med smeltet smør.
Ælt dejen let igennem, rul den ud og læg den i formen.
 

Fyld: Bland smør og sukker på en pande, rør til smørret er smeltet og sukker opløst.
Bred det ud på pizzabunden.
Skær bananer i skiver anret dem på bunden.
Strø chokoladeknapper og nødder på.
Bag den i ca. 25 minutter til dejen er gylden

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her