Logo

Panna cotta med nektariner og karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panna cotta med nektariner og karamelsauce

5 dl kaffefløde 9%

4 spsk sukker

1 stang vanilje

4 blade husblas

2 dl fløde 13 eller 9%

0,5 dl ahornsirup eller honning

0,5 dl sukker

2 modne nektariner

 

Kog fløden med sukker, tilsat vaniljekorn og den resterende vaniljestang.

Lad flødeblandingen køle af.

Læg husblas i koldt vand ca. 5 minutter, og smelt den derefter i lidt af den lune fløde.

Hæld husblasen i vaniljefløden og rør godt rundt.

Fordel blandingen i 4 drikkeglas, og lad den stå køligt et par timer.

Kom fløde, ahornsirup og sukker i en gryde, og kog over svag varme ca. 15 minutter.

Når saucen er kogt tyk, fjernes den fra varmen.

Vend panna cottaerne ud på 4 tallerkener.

Skær nektarinerne i både, og læg dem rundt om pan­na cottaen.

Dryp karamelsaucen over desserten.

 

Tips: Opbevar husblasen i lufttæt plastikemballage.

Denne luksuriøse dessert er nem at lave, men man skal beregne et par timers hviletid, mens man selv kan slappe af og nyde livet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her