Creme:
4 blade husblas
250 g fløde
¼ l mælk
1 kvist mynte
3 spsk sukker
½ tsk friskreven citronskal
Sauce:
200 g hindbær
2 spsk flormelis
Yderligere:
Smør og flormelis til forme
Pebermynteblade
50 g hindbær
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis.
Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og
tages af varmen.
Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen.
Flødecremen sigtes og afkøles.
Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis.
Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer.
Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde
tallerkener, sammen med hindbærpurè.
Pynt med mynteblade.