Fromage:
250 g blommer
30 g sukker
5 dl piskefløde
3 æggeblommer
5 blade husblas
Karamelsauce: 150 g flormelis
*
Fromage: Der snittes et kryds i hver blomme og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut.
Skindet trækkes af blommerne og stenene fjernes.
Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time.
Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum.
Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt og ægge-/flødeskummet vendes i.
Fromagen hældes i en form og stilles koldt.
Karamelsauce: Flormelisen opvarmes, til den karamelliserer.
Der tilsættes 3 dl vand.
Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens.
Fromagen vendes ud, og karamelsaucen serveres til.