Logo

Pære i honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pære (pr. couvert) koges i honning, brun farin og kanelstænger – afkøles.
Pæreskrællen koges i den samme lage.
Butterdej rulles tyndt ud til kvadrater som rulles og bindes. Smøres med æg, drysses med brun farin. Bages i ovnen i ca. 15. min.
Appelsin- og citronskræl koges ind med citron- og appelsinsaft samt brun farin, så det karamelliserer.

Anretning:
Rullet pæreskræl.
Butterdejssløjferne drysses med chokolade, mens de endnu er varme
Den karamelliserede appelsin- og citronsaft hældes på tallerkenen – hyldeblomstisen lægges herpå, som pyntes med flødeskum og herefter reven chokolade.
Den ½ pære fyldes med flødeskum tilsat den lidt af den karamelliserede citron- og appelsinsaft.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her