Logo

Nektariner med gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

2 modne, men faste nektariner
200 g cremet gorgonzola
friskkværnet peber

Man kan også anvende pære i stedet for. Det er vigtigt at frugten man anvender er moden, men fast i strukturen.
Halver nektarinerne og fjerne stenen. Læg dem i et ovnfast fad og fordel osten henover. Bag dem i en varm ovn, 200ºC indtil osten begynder at smelte. Server med et ristet godt Italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her