Logo

Nøddekurve med creme og friske figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
50 g finthakkede hasselnødder
50 g sukker
10 g druesukker
30 g sigtet hvedemel

creme
4 dl piskefløde
2 spsk portvin
friske figner, jordbær eller anden frisk frugt

Rør smør, nødder, sukker, druesukker og sigtet hvedemel godt sammen, rul til pølse og stil på køl i 1 time.

Tænd ovnen på 200º.

Dejen skæres i 4 lige stor stk og lægges på bagepapir med god plads. Bag dem til de bobler og form dem over et glas eller skål så de ligner en kurv.

Pisk fløden stiv og rør sammen med portvin.
Skær figner i kvarte / jordbær i halve og fyld i nøddekurvene - kom cremen over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her