8 personer
4 æg
4 æggeblommer
30 g sukker .
1 ½ dl vand
500 g Skælskør Kirsebærsauce
¾ l piskefløde
1 dl Heering Cherry Liqueur
14 bl husblas
Vand og sukket koges til en kraftig sukkerlage.
Æg og æggeblommer blandes i en gryde, heri hældes sukketlagen under piskning.
Pisk derefter ved svag varme til cremen bliver tyk og luftig.
Tages af varmen og piskes kold.
Bland æggemassen, kirsebærsauce og letpisket flødeskum.
Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
Tag gelatinen op og knug den fri for vand.
Smelt den ved svag varme i Heering Cherry Liqueur.
Afkøles let og vendes i kirsebærfromagen.
Fyldes i en randform eller plastskål, og afkøles til den stivnet.
Løsnes i kanten med en kniv.
Slåes ud på et fad og pyntes med flødeskum.
Heering Cherry Liqueur hældes forsigtigt over.
Serveres evt. med kold kirsebærsauce.