Mousse:
150 g fåremælksyoghurt
35 g sukker
125 g letpisket fløde
75 g æggehvider
2 blade udblødt husblas
Granité:
½ liter vand
125 g sukker
Saft af en citron
3 bdt havesyre
Nougatine:
60 g fondant sukker
40 g glucose
5 g smør
1 knsp salt
Mousse: Varm yoghurten op.
Tilsæt udblødt husblas, rør sammen og lad køle ned til stuetemperatur.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Fold æggehvider og letpisket fløde sammen og vend yoghurt i.
Kom moussen på en sprøjtepose, og lad hærde på køl i ca. 3 timer.
Granité: Blend alle ingredienser sammen.
Si og lad væsken hærde på frost, til den er fuldstændig fastfrossen. Skrab isblokken med en gaffel til granité og frys igen.
Nougatine: Mix alle ingredienser i en kasserolle og varm op.
Lad det koge sammen i ca. 5 minutter.
Hæld massen på en bageplade, smør meget tyndt ud og lad herefter hærde ved stuetemperatur.
Bræk nougatinen i passende stykker.