Logo

Mosters abrikosdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250-300 g tørrede abrikoser
sukker efter smag
smuttede hakkede mandler
ristede mandelflager
½ l. piskefløde (eller efter smag)
makroner
hedvin
 
Læg abrikoserne i blød natten over. Vandet skal dække dem!!
Hæld det meste vand frra og kog abrikoserne møre over svag varme. Tilsæt sukker og lad det køle af.
Smut og hak mandlerne; bland dem i abrikosmassen.
Knus makronerne og læg dem i bunden af en skål, hæld hedvin over og lad det trække mens fløden piskes stiv.
Læg fløde og abrikosmasse i lagvis og slut af med fløde på toppen.
Pyntes med ristede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her