Logo

Kold fersken i ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 storemodne ferskner
300 g ribs
saften af 1 citron
200 g sukker
2.5 dl vand

Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min.
Lagen tages af blusset.

Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte.
Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt.

Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås.
Hver fersken skæres i 6-8 både.
Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt.

Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her