Logo

Kokosparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l piskefløde
6 æggeblommer
100 g sukker
50 g kokos frisk
½ dl kokossirup Monin
½ stg vanilje
 
Sukkeret koges op med lidt vand og hældes i æggeblommerne under kraftig
piskning.
Massen piskes til den er kold og luftig.
Fløden letpiskes sammen med vaniljen.
Den friske kokos rives.
Alle ingredienser vendes sammen og der smages til med kokossirup.
Fryses i fryser under omrøring. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her