Denne varme, tropiske frugtdessert får tænderne til at løbe i vand. Til 8 pers .
1 ananas
4 modne mangofrugter
50 g usaltet smør
skal fra 2 appelsiner
¾ dl ahornsirup
Fjern top, bund og skræl fra ananas med en skarp kniv.
Halver den fra top til bund og fjern stokken i midten.
Læg de to halvdele med den flade side nedad på et skærebræt, og skær frugten i 1 cm tykke skiver.
Sæt den til side.
Sæt mangofrugterne på højkant og skær ned fra oven langs stenen i midten. indtil den ene side er skåret fri.
Gentag på den anden side.
Skær frugtkødet i mindre stykker og fjern skrællen.
Smelt smørret på en stegepande og steg frugten på begge sider. indtil den tager farve.
Steg frugten lidt ad gongen.
Læg den færdigstegte frugt i en skål og tilsæt appelsinskræl og ahornsirup - server.
"Ananas indeholder et enzym, der hjælper fordøjelsen, fordi det nedbryder proteiner - den perfekte afslutning på et stort måltid"