Logo

Karamel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
2 dl vand
1-2 spsk smør
¾ kg æbler
100 g hindbærsyltetøj
100 g rasp
50 g smør

Pynt:
2 dl piskefløde
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Sukkeret smeltes til karamel i en gryde. Vand, smør og æbler tilsættes. Æblerne koges næsten møre under låg.
I et ovnfast, smurt fad lægges halvdelen af æblerne. Hindbærsyltetøjet hældes over og drysses med halvdelen af raspen. Resten af æblemosen lægges på og drysses med rasp. Smørklatter anbringes her og der.

Bages ½ time ved 200º. Desserten serveres lunken med flødeskum, smagt til med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her