Logo

Kaffecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

135 g sukker
2 ½ dl piskefløde
½ kop stærk kaffe
4 æggeblommer
2 tsk vaniljesukker
1 spsk whisky
2 blade husblas
pynt: god mørk chokolade

I en stor metalskål piskes æggeblommer, kaffe, vanilje, whisky og sukker sammen.
Sæt skålen over en gryde med kogende vand. Skålen må ikke nå ned i vandet. Pisk i 3 min. eller til cremen tykner. Hæld cremen over i en lille skål og lad den køle af.
Imens udblødes husblasen i koldt vand. Knug husblasen og kom den i en lille gryde med 2 spsk vand. Lad den opløses over svag varme, køl den lidt af, men ikke så meget at den stivner.
Kom husblasen i cremen dråbevis og bland grundigt.
Fyld cremen i kopper eller små skåle og sæt dem i køleskabet.
Ved servering drysses kaffecremen med spåner af chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her