Logo

Kærnemælkskoldskål med vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pasteuriserede æggeblommer
4 spk. sukker
1 tsk vaniljesukker
1 ltr. kærnemælk
½ ltr. Karoline's Vaniljecreme
Tilbehør: Friske jordbær eller kammerjunker
 
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt sammen i en skål med en elpisker.
Kærnemælken tilsættes under omrøring og dernæst tilsættes Karoline's Vaniljecreme.
Koldskålen stilles koldt indtil den skal serveres med enten friske jordbær eller kammerjunker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her