Nyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde
jordbær.
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)
#
1 helt pasteuriseret æg
1-2 spsk sukker
1-2 spsk rørsukker
½ stang vanilje
1 usprøjtet citron
1 l kærnemælk
250 g modne jordbær
*
Pisk det pasteuriserede æg godt sammen med de to slags
sukker, kornene fra vaniljestangen og fintrevet citronskal.
Rør kærnemælken i lidt ad gangen og smag til med citronsaft
og evt. mere sukker.
Skyl jordbærrene i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Nip haserne af dem og skær dem i skiver.
Server koldskålen i dybe skåle med jordbærrene.
TIPS: I en snæver vending kan du pifte en færdig købt
koldskål op med friske jordbær.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin