(10 personer)
1 portion pærekonditorcreme
2 portioner amerikanske bisquit
⅔ portion italienske marengs
8 dl piskefløde
2 ½ dl sirup
2 dl pærelikør
9 husblas
2 ½ dl jordbær i tern
5 dl hindbærpure.
1. Amerikanske bisquit bages - beklædes i 27 cm springforme (kun i kanten).
2. Fremstil pærecremen og stil den til afkøling.
3. Lav marengs og stil på køl.
4. Pisk fløden og stilles på køl.
5. Bland likør og sirup sammen.
6. Pensl bisquiten med siruplikør.
7. Sæt husblas i blød.
8. Lun siruplikøren. Smelt husblassen i dette.
9. Med piskeris blandes marengs op i den piskede fløde (forsigtigt).
Bland pærecremen i, tilsæt likørhusblas blandingen.
10. Fyld springformene ¼ - tilsæt ½ portion pære/jordbær i tern - dæk med mere creme.
Tilsæt resten af frugten, tilsidst resten af cremen.
11. Kagen sættes på køl i ca. 5 timer.
12. Serveres med hindbærpuré.