Hvedemel til udrulning
1 færdiglavet strudeldej eller 1 færdiglavet, aflang mørdej
1 l. jordbær
300 g nye rabarber
4-5 spsk rasp
4-5 spsk sukker
2 tsk kanel
1 æg
2-3 spsk flormelis
Drys lidt hvedemel ud på et bord og læg dejen på det. Skyl rabarber og jordbær og tør dem. Nip jordbærrerne , rens rabarberne, hvis det er nødvendigt og skær jordbærrerne i skiver.
Drys lidt af raspen på dejen, læg frugten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten af raspen. Rul dejen sammen til en stor rulle og buk enderne ind.
Læg strudlen på en plade med sammenføjningen nedad. Pisk ægget sammen og pensl strudlen godt. Bages ved 200º i ca 35 min til den har fået en fin farve. Lad strudlen køle lidt og sigt lidt flormelis over lige inden serveringen. Serveres lunken.