4 æggeblommer
3 dl creme de menthe
lidt reven citronskal
10 g gelatine (5 blade)
3 dl piskefløde
4 æggehvider
Til dekoration:
flødeskum
fersken eller jordbær
Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt.
Tilsæt reven citronskal.
Udblød gelatinen i lidt koldt vand.
Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme.
Kom gelatinen i æggeblandingen.
Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i.
Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren.
Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Tilbehør:
Dekoreres med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad.