til 10 personer:
4 æggeblommer
3 dl Creme de Menthe
lidt reven citronskal
10 g gelatine (5 blade)
3 dl piskefløde
4 æggehvider
til dekoration: flødeskum, fersken eller jordbær
Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt. Tilsæt reven citronskal. Udblød gelatinen i lidt koldt vand. Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme. Kom gelatinen i æggeblandingen. Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i. Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren. Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Hver portion kan dekoreres ovenpå med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad.