Logo

Is-mousse med Cointreau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 10 personer:
4 æg
100 g flormelis
25 g gelatine (12 ½ blad)
2 dl Cointreau
8 dl piskefløde
100 g hakket chokolade
til dekoration: pebermyntechokoladepastiller, friske jordbær eller vindruer

Pisk æggene kraftigt med flormelis til blandingen er let og luftig. Udblød gelatinen i lidt koldt vand, hæld vandet fra og tilsæt Cointreau. Kom det i en kasserolle og smelt gelatinen over svag varme. Rør den flydende gelatine i æggeblandingen. Tilsæt derpå den grofthakkede chokolade og fløden, som er pisket til skum.
Hæld blandingen i en souffle-skål og stil den i fryseren. Når den er halvfrossen, er den klar til servering. Dekorer ovenpå med pebermyntechokoladepastiller og fx. friske jordbær eller små klaser af vindruer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her