til 10 personer:
200 g syltede kirsebær uden saft
½ dl Kirsch
¼ portion vanilje-parfait (se opskrift: Grundopskrift på Vanille-parfait)
1 tsk kaffepulver
til dekoration: piskefløde, Cherry Brandy, chokolade
tilbehør (evt.): hindbærpure bisquit eller makronkonfekt
Til denne dessert skal De bruge en souffle-skål (ca. 15 cm. i diameter), hvis kant er gjort 6-8 cm højere ved hjælp af stift karton og tape.
Hak kirsebærrene groft og over hæld dem med Kirsch. Lad dem marinere heri et par timer.
Fremstil den angivne portion vanilje-parfait. Men tilsæt kaffepulver og de grofthakkede, marinerede kirsebær inden flødeskummen vendes i. Hæld parfait-blandingen op i souffleskålen, der er klargjort som angivet. Stil skålen i fryseren.
Pisk fløden til skum og til smag den med Cherry Brandy.
Når isen er frosset fjernes kartonen. Isen vil da stå op over formen som en souffle. Læg et lag flødeskum på overfladen og stryg det med en paletkniv op som en kuppel. Drys til sidst lidt reven chokolade henover flødeskummet. Server evt. en kold hindbærpure og bisquit eller makronkonfekt til.