Logo

Ingefær Pæretrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

850 g halve pærer
½ ingefær hakkes
2 spsk brandy
3 skilte æg (blommer og hvider for sig)
250 g mascarpone
2 spsk revet kokos
 
Afdryp pærerne – gem lidt af saften – skær hver halve i 8 stykker.
Bland saft, ingefær og brandy.
Del Mascarponen i to og dyp dem i saftblandingen.
Læg pærer, mascarpone og ingefær i serveringsglasset.
Hæld æggeblommer og sukker i røreskål og pisk det 3-4 min. til en let
cremet konsistens.
Tilsæt mascarpone og pisk til det er blandet.
Hæld æggehvider i en skål, pisk det stift og bland det med den anden
creme.
Kom det i glasset og kom lidt af pærelagen over.
Rist kokos og drys det på til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her