Logo

Ingefær- og daddelis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l letmælk
125 g tørrede finthakkede dadler
6 spsk yoghurt
250 g ricottaost
2 spsk sukker
2 æggehvider
1 spsk syltet ingefær
½ spsk citronsaft
 
Varm mælken og tilsæt dadlerne. Lad det afkøle.

Purer daddelblandingen i en blender og kom det i en skål.
Purer yoghurt, ricottaost og sukker i en blender.
Tilsæt yoghurtblandingen til daddelblandingen og blend dem sammen.
Bland æggehviderne i den afkølede pure og hæld massen i en form.
Frys massen et par timer og rør af og til. Når isen er næsten frossen
blandes ingefær og citronsaft i og fryses derefter fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her