Logo

Hyldebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl vand
1 dl sukker
3 dl hyldebær
2 æggehvider
1 spsk flormelis
 
Kog vand og sukker i 5 minutter. Lad lagen svale.
Mos bærrene i en blender og bland med lagen.
Frys blandingen 1 ½ time.
Pisk æggehvider stive og pisk flormelis i.
Vend det i isen og frys igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her