Logo

Hylde-marinerede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommerne serveres med iskold, fedtfattig yoghurt og pistacie-drys. Enkelt og superlækkert. Til fire personer.

450 g flækkede, udstenede blommer
1 lill kanelstang
3 dl hyldeblomstsaft
1 lille bæger iskold yoghurt
2 spsk rørsukker
korn af ½ stang vanilje
20 g hakkede pistaciekerner.

Flæk, udsten og prik blommerne, læg dem i en skål med kanelstang og hæld hyldeblomstsaften over. Lad dem marinere mindst et par timer.
Rør og smag yoghurten til med sukker og vanilje.
Fordel blommerne og lagen i dessertglas, top med yoghurten og drys pistaciekerner på før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her