Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en
skøn dessert næste dag.
4 personer Arbejdstid: 15 min. Køletid: mindst 1 time
#
150 g hvid chokolade
1 æg
1 æggeblomme
½ dl flormelis
3 dl cremefraiche 38%
200 g jordbær
lidt frisk mynte
*
Smelt chokoladen i en skål over et vandbad.
Lad chokoladen køle af i et par min.
Pisk æg, æggeblomme, flormelis og cremefraiche sammen, og
bland det med den smeltede, hvide chokolade.
Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet
i mindst 1 time, og gerne natten over.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver.
Læg dem på chokoladecremen lige inden servering.
Pynt med frisk mynte på toppen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin