Logo

Hvid chokolade is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvid chokolade
4-5 spsk akacie honning
5 æggeblommer 
5 dl fløde
 
Smelt chokoladen i vandbad.

Pisk æggeblommerne og honningen til det er tykt og næsten hvidt.
Når chokoladen er fingervarm røres den i æggemassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Tilsæt evt. daimkugler eller reven chokolade.

Dæk det til og stil det i fryseren i mindst 6 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.
 
Tips: serveres evt. med frugt eller frugtsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her