Logo

Husets chokomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mørk chokolade
1 dl kold stærk kaffe
2 æggeblommer
½ l. piskefløde
mandler
lidt smør
       
Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og rør kaffe og æggeblommer i.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen, når den er blevet kold.
Hæld i portionsglas/skål og sæt chokomoussen i køleskabet i ca. 4 timer.
Pynt evt. med hakkede mandler stegt i smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her