Logo

Honningkogte nektariner med whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 udstenede nektariner
2 spsk honning
1-2 dl vand
3 spsk whisky

Skær nektarinerne i både og kog dem med honning og vand i ca. 5 min. Hæld dem over i en skål og rør whisky i.

Serveres med vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her