Logo

Honningmelon granita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 honningmelon i tern
2 spsk flydende honning
½ dl sukker
½ dl hvidvin
 
Puréer melonen i en blender og hæld det i en skål.

Opløs honning og sukker over svag varme.
Vend melonpuréen i.
Rør og hæld det i en form.
Frys i mindst 24 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her