2 hele æg
2 æggehvider
2 spsk hvedemel
½ tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 ½ dl mælk
1 ½ spsk sukker
1 tsk olie
1 rødt æble skrællet udkernet og skåret i kvarte
1 pære skrællet udkernet og skåret i kvarte
1 tsk citronsaft
¼ tsk stødt kanel
2 spsk syltetøj
2 spsk æblejuice
Opvarm ovnen til 230ºC.
Pisk 2 æggeblommer, hvedemel, bagepulver, salt og 3 spsk af mælken indtil blandingen er jævn.
Pisk resten af mælken i.
Pisk de 4 æggehvider med 1 spsk sukker i en anden skål, indtil de er stive.
Vend forsigtigt først halvdelen af æggehviderne i æggeblandingen og dernæst resten.
Stil blandingen til side.
Opvarm olien på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen.
Tilsæt æble og pære, resten af sukkeret, citronsaft og kanel og steg i 5 minutter.
Fjern panden fra varmen, hæld æggeblandingen over frugterne, og stil den i ovnen 10-15 minutter eller indtil overfladen er gyldenbrun.
Rør syltetøj sammen med æblejuice i en skål.
Når omeletten er klar, hældes blandingen over.
Skær omeletten ud i lagkagestykker og server straks.