2 dl hvedemel
½ tsk salt
1 ½ dl vand
1 æg
4 bananer
Rafinol (eller en neutral olie)
1 limebåd skåret i både
flydende honning
vaniljeis
Bland hvedemel, salt og vand.
Rør i det til der ingen klumper er.
Tilsæt ægget og rør godt rundt.
Skræl bananerne og skær hver af dem i 4-5 stykker.
Læg dem i frituredejen.
Opvarm Rafinol i en lille gryde til ca. 180ºC.
Tag bananstykkerne op af frituredejen med et par gafler, så noget af
dejen løber af.
Kom 4-5 stykker i olien ad gangen og lad dem få farve.
Beregn ca. 2-3 minutter til stegning pr. hold.
Læg de stegte bananstykker på flere lag køkkenrulle og lad dem dryppe
af.
Server bananerne med det samme mens de forsat er varme og sprøde.
Server sammen med vaniljeis.
Pynt med skiver af frisk lime, og hæld lidt flydende honning ved.