Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. ½ time Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 æggehvider
100 g mandler
2 spsk hvedemel
175 g flormelis
Jordbær-flødeskum:
2 ½ dl piskefløde
4-5 spsk flormelis
250 g jordbær
Pisk æggehviderne meget stive.
Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis.
Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diam.
Bag ved 130-140ºC i ca. en halv time, eller til bundene er sprøde og faste.
Lad dem svale.
Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i.
Vend de skivede jordbær i.
Læg bundene sammen med jordbær-flødeskummet, lige inden desserten serveres.
Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med et jordbær.