Logo

Fordrukne blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blå blommer
3 spsk flydende honning
¼ dl portvin eller marsala
 
Lav et dybt snit i hver blomme, der hvor frugten naturligt deler sig.
Lad snittet gå helt ind til stenen.
Læg blommerne i et smurt, ovnfast fad, dryp honning og portvin over og bag blommerne ved 175ºC i 30-40 min – tiden vil afhænge af, hvor moden
frugten er.
Servér de lune blommer med cremefraiche eller Kanelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her