3 dl smuldrede grahamskiks
½ dl hakkede pecannødder
3 spsk smeltet margarine
3 spsk honning
1 dl ferskenjuice (eller appelsinjuice)
4 blade gelatine
3 store pillede ferskner, helst friske
½ dl farin
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk vaniljesukker
2 dl yoghurt smagt til med vanilje
2 dl hytteost
Bland knuset grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.
Opvarm ferskenjuicen (appelsinjuicen) i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det svale af.
Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min, eller til fersknerne er møre. Rør vaniljesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side.
Findel resten af fersknerne i en food-processor eller blender. Tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden. Hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer.