100 g smør.
1 ¼ dl sukker.
3 æg.
1 ¾ dl hvedemel.
1 tsk bagepulver.
¾ dl kakao.
2 ½-3 dl mælk.
Rør smør og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med
mælken uden at røre for meget.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).
Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det
øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag.
Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.
Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med
flødeskum eller råcreme.