Logo

Chokoladeis med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g mørk bitter chokolade
3 æggeblommer
75 g flormelis
½ l. piskefløde
3 spsk cognac
100 g makroner
 
Bræk chokoladen i stykker og smelt den sammen med en ½ dl af fløden.
Æggeblommer og flormelis piskes luftig og chokolademassen røres i.
Piskefløden piskes og vendes i sammen med cognac.
Massen hældes i en form.
Tryk knuste makroner lidt ned i isen.
Frys 5-6 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her