Logo

Bangkok-frugtpunge med citrongræssirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bangkok-frugtpunge med citrongræssirup

 

Når du smager den, vil du garanteret sige at det er en perle.
 
Til 4 personer
50 g sukker
65 ml vand
1 stilk citrongræs
1 cm stykke frisk ingefær, skrællet
450 g forberedte tropiske frugtstykker, såsom ananas, mango, papaja, banan og røde æbler.
1 limefrugt
 
Kom sukker og vand på en pande og bring til og simre.
Rør rundt indtil sukkeret er helt opløst.
Skræl det yderste lag af citrongræsset af og bank den med bagsiden af en stor kniv for at frigive alle smagsstofferne.
Skær ingefæren i skiver og kom dem i sukkersiruppen sammen med citrongræsset.
Kog i 1-2 minutter.
Tag panden af varmen og stil den til side indtil den er helt kold for at lade blandingen opsuge al smagen.
Fjern dernæst citrongræs- og ingefærstykkerne og smid dem ud.
Læg ca. 100 g frugt i midten af 4x30 cm kvadratiske stykker ekstra tyk folie og fold
kanterne op omkring frugterne og tilsæt cirka ½ spsk sirup og lidt limejuice til hver.
Krøl foliekanterne sammen for at lave lukkede pakker, som skal steges over mellemvarme til glødende kul i ca. 15 minutter.
Løft pakkerne op på tallerkener, åbn dem forsigtig så du ikke mister noget af saften og spis dem straks.
De vil være gode serveret med en stor portion kokosnøddeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her