Logo

Appelsinkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

5 dl vand
skal af 1 appelsin
100 g sukker
1 flaske hvidvin
ca. 2 ½ spsk Maizenamel
saft af 2 appelsiner
2 appelsiner
1 ¼ dl piskefløde

Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt Maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her