25 bl. husblas
9 dl ananasjuice
6 dl ananassaft (svare til saften fra 3 dåser ananastern)
citronsaft
625 g ananastern
Fyld - som forret:
500 g rejer
3 ds fiskeboller
600 g mayonnaise
8 dl cremefraiche
A 38
Citronsaft
Grøn salat
Fyld - som dessert:
8 dl piskefløde
Ananasrand:
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom ananassaft, juice og citronsaft i en gryde og lad det varme op.
Tag gryden af varmen, tilsæt den knugede husblas og rør den helt ud. Blend ananasternene, til en mos.
Hæld ananasgeleen i de 3 randforme og fordel derefter ananasmosen i geleen.
Stil den på køl et døgn.
Som Forret:
Snit den grønne salat og læg den på 3 fade.
Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med dressing.
Dressing:
Bland mayonnaise og crème fraiche, spæd op med A 38 efter behov.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Bland rejer og fiskeboller i dressingen. (skær evt. fiskebollerne i mindre stykker).
Som dessert:
Pynt med flødeskum og nogle ananasstykker.