10 bl. husblas
½ fl. hvidvin
2 ½ dl ananassaft
Saft af 1 citron
250 g ananas
+
2 ½ dl piskefløde
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom ananassaft, hvidvin og citronsaft i en gryde. Lad det varme op.
Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas.
Rør den helt ud.
Hæld 2 ½ dl af ananasgeleen i en buddingform.
Stil den i køleskabet et par timer.
Skær ananassen i mindre stykker og lad dem dryppe af.
Når geleen i formen er stiv fordeles ¾ af ananaserne over.
Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet.
Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose.
Ananasranden løsnes og vendes ud på et fad.
Pynt med flødeskum og resten af ananassen.