Logo

Abrikosparfait med melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosparfait med melon


# Ingredienser:

2 ds abrikoser
1,5 dl konc. appelsinjuice
2-3 spsk orangelikør
2 æggeblommer
1 dl sukker
2,5 dl piskefløde
2 dl cremefraiche 18%
1 cantaloupmelon (evt. anden)
citronmelisse/mynte
*


Afdryp abrikoserne og purér juice og likør heri.
Pisk æg luftige med sukkeret og kom det i abrikosmassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med cremefraiche.
Hældes i tærteform (24 cm.), dækkes med plastfolie og fryses ned, natten over.
Tages op ½ time før servering.
Skræl melon og fjern kernerne.
Skær melonkødet i kugler som lægges på abrikosisen.
Pynt med friske grønne blade af citronmelisse eller mynte.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her