225 g tørrede abrikoser
50 g råsukker
Reven skal af ½ citron
2 tsk citronsaft
Makroner:
1 æggehvide
40 g malede mandler
40 g valsede havregryn
50 g sukker
*
Sæt abrikoserne i blød natten over i koldt vand.
Kog abrikoserne næsten møre i det vand de er sat i blød i.
Tilsæt sukker og lad det smire 2-3 minutter.
Tilsæt citronskal og saft og purer det i en blender til det er jævnt.
Makroner: Pisk æggehviden stiv og fold resten af ingredienserne i.
Fyld dejen i en sprøjtepose og tryk små klatter ud på smurt og melet bagepapir på en bageplade.
Bag i ovnen ved 180ºC ca. 20 minutter til de har fået lidt farve.
Anret makronerne på et fad.
Hæld abrikospureen i midten og glat den med et paletkniv.
Drys flækkede mandler over og lad desserten trække i køleskabet mindst 1 time.