Logo

Abrikospuré med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede


225 g tørrede abrikoser
50 g råsukker
Reven skal af ½ citron
2 tsk citronsaft
Makroner:
1 æggehvide
40 g malede mandler
40 g valsede havregryn
50 g sukker
*
Sæt abrikoserne i blød natten over i koldt vand.

Kog abrikoserne næsten møre i det vand de er sat i blød i.

Tilsæt sukker og lad det smire 2-3 minutter.

Tilsæt citronskal og saft og purer det i en blender til det er jævnt.

Makroner: Pisk æggehviden stiv og fold resten af ingredienserne i.

Fyld dejen i en sprøjtepose og tryk små klatter ud på smurt og melet bagepapir på en bageplade.

Bag i ovnen ved 180ºC ca. 20 minutter til de har fået lidt farve.

Anret makronerne på et fad.

Hæld abrikospureen i midten og glat den med et paletkniv.

Drys flækkede mandler over og lad desserten trække i køleskabet mindst 1 time.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her