Logo

Abrikosfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosfromage er for dig som vil lave en anderledes fromage, som indeholde en stor del sødme - en dejlig dessert som altid bliver vel modtaget

 

125 g tørrede abrikoser
2 dl vand
85 g sukker
4 blade husblas
¼ liter piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
Pynt:
flødeskum
abrikoser
evt. revet chokolade

De skyllede abrikoser udblødes i vandet ½-1 døgn.

8 hele abrikoser tages fra til pynt.

Resten pureres og smages til med sukker.

Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen.

Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Fromagen hældes i en skål og stilles koldt.

Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 9.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her