Logo

Abrikosfryd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosfryd er en dejlig abricos tærte der virkelig viser abricoserne som skønne væsen frem.

 

750 g modne abrikoser
1 ¼ dl råsukker
1 tsk kanel
Saft af ½ citron

Dej:
2 dl fuldkornshvedemel
50 g smør
4 spsk koldt vand
½ dl kvark

Abrikoserne halveres og stenene fjernes. Frugten blandes med kanel, sukker og citronsaft og fordeles i en tærteform. Smør og kvark smuldres sammen med melet og samles ved hjælp at et par spsk koldt vand. Dejen stilles i køleskabet i 30 minutter og rulles derefter ud som et låg, der passer til tærten. Dejen anbringes over frugten i formen og prikkes med en gaffel. Bages i ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her