Logo

3 slags is med ost og frugtkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Triolet de glaces au fromage - Compote de fruits secs
 
Glace au Roquefort
250 g mælk
125 g piskefløde
3 æggeblommer
40 g sukker
40 g honning
40-80 g Roquefort afhængigt af ostens alder
 
Glace au chevre
Som ovenstående, men med gedeost i stedet for Roquefort
 
Sorbet de fromage blanc
500 g fromage blanc
150 g piskefløde
100 g glukose
50 g sukker
Saften af ½ dtron
 
Is: Tilbered en creme anglaise og tilsæt ost og honning til sidst.
Kør isen på ismaskine.
 
Sorbet: Kog en sirop på fløde, glukose og sukker, vend fro­mage blanc i og smag til med citron.
Kør cremen på ismaski­ne.
 
Frugtkompot:
250 g figner
250 g abrikoser
250 g rosiner
½ dl Pacherenc vin
100 g sukker
1 vaniljestang
Kanel, nelliker, enebær og kardemomme
 
Smelt sukkeret i en pande og sauter de tørrede frugter skåret i mindre stykker.
Glaser med vinen, hæld krydderierne i og reducer med ⅔.
Server kompotten lun som led­sager til isen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her