Kompot:
4 store æbler
1 spsk citronsaft
2 dl vand
4 spsk sukker
1 dl sherry
Creme:
2 dl fløde
2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 tsk Vanille
1 dl piskefløde, pisket til skum
Pynt:
50 g marcipan
2 spsk flormelis
ribsgelé
Æblerne skylles. Kernehuset bores ud. Æblerne skrælles og pensles med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Vand, sukker og vin bringes i kog. Æblerne koges møre heri og afkøles. Fløde, æggeblommer og sukker varmes under stadig omrøring, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Cremen smages til med Vanila, afkøles og blandes med flødeskum. Æblerne stilles i cremen. Marcipanen æltes med flormelis, rulles ud og stikkes ud i takkede kager, der formes til kræmmerhuse og stikkes i æblerne. Lidt ribsgelé lægges i kræmmerhuset som pynt.