Logo

Æblekage med nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skrællede æbler
65 g små nudler
3 dl skummetmælk
2 æg
Sødemiddel
Vanillesukker
 
Æblerne skæres til både og lægges i et ovnfast fad og drysses med
vaniljesukker.
Nudlerne koges i mælken.
De to æggeblommer piskes sammen med sødemiddel og blandes i.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i massen.
Massen hældes over æblerne.
Bagetiden er ca. 1 time på 175ºC.
Desserten spises varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her